DET YPPERSTE
INNEN BILPLEIE

Beskytt din nye bil,
eller gjør din gamle bil ny!

Understellsbehandling

Understellsbehandling på vinterhalvåret med Corrolan

  • Miljø «riktig» - biologisk nedbrytbar!
  • Luktfri
  • Støydempende
  • Drypper ikke
  • Ingen sandblåsing
  • Bli med på gratis sjekk av bilens understell

Understellsbehandling med Corrolan lanolinolje, er et moderne alternativ til ordinære metoder som er basert på olje/tungolje. Lanolinoljens egenskaper for å penetrere og stoppe eksisterende rust, er rett og slett fantastisk! Produktet «kryper»/penetrerer inn i alle områder/falser. Allerede eksisterende rust forhindres i å kunne fortsette, i og med at lanolin i seg selv, rett og slett «ødelegger» rusten, samt at den hindrer vann/salt/oksygen i å nå inn til metallet som enda ikke er omdannet til – nettopp rust!

Fastrustede bolter og muttere lar seg ofte ikke løsne uten bruk av ekstrem varme/forskjellige «rustløsere» etc, når utslitte deler skal byttes. På biler som er behandlet med Corrolan, vil fastrustede bolter ofte enkelt løsne den dagen mekanikeren skal utføre en jobb på bilen.

Sandblåsing er helt unødvendig i forbindelse med antirustbehandling med Corrolan. Sandblåsing anbefales ikke av mange årsaker. Blant annet, ganske enkelt fordi det er mange områder under en bil en rett og slett ikke kommer til for i det hele tatt å kunne utføre en effektiv sandblåsing! Ofte ser man elektriske koblinger som er ødelagte pga sand som er kommet inn mellom kontaktflatene etc. Corrolan omslutter og penetrerer alt av elektriske koblinger, noe som gjør at koblingen forblir vanntett!

Corrolan er et av markedets mest miljøvennlige alternativ for å beskytte mot korrosjon! Med tanke på HMS, er det en fordel for den jobber med produktet at det ikke er giftig, og inneholder ikke kjemikalier med lang nedbrytningstid!

Deksler og innerskjermer demonteres, og understellet rengjøres med et produkt som fjerner og nøytraliserer rester av salt. Deretter blir understell og hulrom sprøytet med Corrolan Penetrator, som er ekstremt penetrerende. Til slutt blir det hele blir sprøytet med Corrolan Base, som er tykkflytende og slitesterkt.

Helt ny personbil fra kr 9900,- Bestill → Brukt personbil (1 år+) fra kr 11900,- Bestill → Rammebil  Forespørsel →